Μεσογειακές πέννες με κολοκύθι, ντοματίνια και ελιές! – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 3 φλιτζάνια ή 500 γραμμάρια ώριμα ντοματίνια
  • 240 γραμμάρια πένες
  • 2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
  • ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι
  • 80 γρ. τυρί πεκορίνο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 ή 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού

Παρασκευή

Βήμα 1 Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα κολοκύθια και τα προσθέτουμε σε ένα τηγάνι μα ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε στην άκρη σε ένα πιάτο.

*