Καλαμάκια κοτόπουλο στο γκριλ με σόγια πως και σκόρδο! – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 6 μπούτια κοτόπουλου
  • ¼ φλιτζάνι ή 60 ml σάλτσα σόγιας
  • ¼ φλιτζάνι ή mirin (κρασί από ρύζι) ή αλλιώς κανονικό κρασί
  • ¼ φλιτζάνι ή 60 ml σάκε
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 6 μεγάλα πράσινα φρέσκα κρεμμυδάκια

Παρασκευή

Βήμα 1 Εάν χρησιμοποιείτε σουβλάκια από μπαμπού, είναι καλό να τα μουλιάζετε μερικές ώρες σε νερό πριν από τη χρήση ή τουλάχιστον 20 λεπτά για να αποφύγετε το κάψιμο.

*