Απολαυστικά churros με σοκολάτα! – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά για τα churros

  • 150 ml νερό
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 40 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 110 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 αυγά
  • Μαγειρικό λάδι

Για τη σοκολάτα

  • 50 γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 25 γρ. ζάχαρη
  • 12ο ml γάλα
  • 4 γρ. κρον φλάουρ
  • 10 ml νερό

Παρασκευή

Βήμα 1 Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη και το βούτυρο και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν τα υλικά μας και να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 2 Προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις στο μείγμα και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο χαμηλό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

Βήμα 3 Τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα άλλο μπολ και αφήστε να παγώσει για 10 λεπτά.

Βήμα 4 Αφού η ζύμη μας έχει παγώσει προσθέστε 1 αυγό τη φορά και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

*